ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το άρθρο του CNN αποδεικνύει ότι ο Coronavirus γνωστός και ως Covid-19 είναι μεγάλη τεράστια φάρσα, απάτη και στήσιμο.


Το CNN αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια νεκροψίας διενεργήθηκε σε Covid-19 ασθενείς στη Νέα Υόρκη, ο παθολόγος βρήκε θρόμβους αίματος σε σχεδόν κάθε όργανο.
Οι ιοί δεν μπορούν να σχηματίσουν κανένα είδος θρόμβων αίματος μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα. Επειδή δεν διαθέτουν αρκετή ηλεκτρομαγνητική ραδιόφωνο και δύναμη μικροκυμάτων για να φτιάξουν το αίμα ύφασμα μαζί όπως περιγράφει το άρθρο. Το άρθρο επιβεβαιώνει ότι η αναφορά της έρευνας μου
Πώς σχηματίζονται θρόμβοι αίματος μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα; Όταν το ηλεκτρομαγνητικό ραδιόφωνο και η ακτινοβολία μικροκυμάτων χτυπήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό δονούνται τα κύτταρα και τα βλάπτουν. Τα αιμοσφαίρια συσσωρεύονται εξαιτίας της δόνησης που προκαλείται από το ηλεκτρομαγνητικό ραδιόφωνο και την ακτινοβολία μικροκυμάτων και αυτό είναι γνωστό ως ρουλεό αίμα. Τα ρουλώ είναι στοίβες ή συγκεντρώσεις των ερυθρών αιμοσφαιρίων (RBC) που σχηματίζονται εξαιτίας του μοναδικού discoed σχήματος των κυττάρων στα σπονδυλωτά. Συμβαίνουν όταν η συγκέντρωση πρωτεΐνης πλάσματος είναι υψηλή και εξαιτίας τους αυξάνεται επίσης το ποσοστό ιζηματοποίησης ερυθροκυττάρων (ESR). Γι ' αυτό ο παθολόγος βρήκε θρόμβους αίματος λόγω της υψηλής ηλεκτρομαγνητικής ραδιενέργειας και ακτινοβολίας μικροκυμάτων από κεραίες που προκαλούν αυτό να συμβεί. Το άρθρο του CNN αποδεικνύει ότι ο Coronavirus γνωστός και ως Covid-19 είναι μεγάλη τεράστια φάρσα, απάτη και στήσιμο. Να αφήσουν τα Ηνωμένα Έθνη να καταλάβουν όλο τον κόσμο και να εφαρμόσουν το σύστημα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης."