ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

 Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα

Η πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού κράτους, πρόδρομος της Εθνικής Τράπεζας. Ιδρύθηκε στην Αίγινα στις 2 Φεβρουαρίου 1828, με ψήφισμα του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.
Με την υιοθέτηση του Φοίνικα ως του πρώτου νομίσματος του κράτους.
Αν το πάρουμε από την αρχή, από το 1821, θα δούμε ότι είναι μια πορεία που είναι καταστροφική για το Έθνος των Ελλήνων. Έχει δημιουργηθεί ένα κράτος, το οποίο ουσιαστικά αντιμάχεται και όσο προχωράει τόσο περισσότερο,
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ότι πρέπει να αντιδράσουν!
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ…
Έτσι, κάνουμε μια ιστορική αναφορά μέσα από την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ξεκινώντας από τον μεγάλο Έλληνα Κυβερνήτη τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που για να μπορέσουν να περάσουν τα σχέδια τους, τον δολοφόνησαν! Ιδρύεται μια Εθνική τράπεζα, η οποία ουσιαστικά κυριαρχεί στην Ελλάδα κι οι πολιτικοί υποτάσσονται στο θέλημα και στα θέλω της Εθνικής Τράπεζας και αν την ονομάσουμε και συγκεκριμένα, ως το φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από αυτή την τράπεζα, πηγαίνουμε κατευθείαν στο Ρόθτσιλντ, στην οικογένεια Ρόθτσιλντ, οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι Επικυρίαρχοι.
Μια Εθνική Τράπεζα η οποία έχει πτωχεύσει την Ελλάδα, τουλάχιστον 4 φορές, έχει αφαιμάξει την Ελλάδα και μετά, ως θυγατρική της, η Τράπεζα της Ελλάδος, έπαιξε τον ίδιο ρόλο.
Αυτό όμως έγινε, βάζοντας ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, ένα συγκεκριμένο σύστημα διακυβέρνησης. Αυτό το σύστημα της διακυβέρνησης, λέγεται ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Ο ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ,
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Ουσιαστικά, όλοι οι Έλληνες έχουμε κοινό συμφέρον. Ο,τι είναι καλό για τον έναν, είναι και για τον άλλον. Προς τι λοιπόν αυτή η ιδεολογία αριστερή, δεξιά, κεντρώα, άκρα δεξιά ή άκρα αριστερά;
Όλα αυτά είναι εφευρήματα, για να μπορέσουν ουσιαστικά να περάσουν μέσα από αυτά, την διαίρεση του λαού μας, την διαίρεση της κοινωνίας και για να ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ.
Άν εξετάσουμε όλες τις καταστροφές του Έθνους μας, αν δούμε τι έχει φταίξει στην ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, θα ανακαλύψουμε πάλι την διαίρεση που υπήρχε στο πολιτικό καθεστώς, (οι βασιλικοί και οι βενιζελικοί).Δεν μπορούσαν να έχουν μια ενιαία αντίδραση σε αυτό το οποίο γινόταν! Το αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή. Το αποτέλεσμα ήταν 4.000.000 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 1500 ΕΠΑΝΕΠΑΤΡΣΜΕΝΟΙ.
Ακόμα μέχρι σήμερα έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της καταστροφής.
Ο χαμός της Κύπρου, η διαίρεση της Κύπρου και το πόσο έχει υποφέρει ο Ελληνισμός στην Κύπρο που οφείλεται; Και αυτό στην ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ μέσω ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ της κοινωνίας. Όλο αυτό το καθεστώς μέσα από την Κομματοκρατία έχει φέρει την Ελλάδα στην θέση που είναι σήμερα. Βλέπουμε όμως, ότι έχουν περάσει όλες οι πολιτικές αποχρώσεις. Έχουν περάσει όλα τα πολιτικά κόμματα.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…
Βλέπουμε σήμερα μια υποτίθεται αριστερή κυβέρνηση. Μπορούμε να διακρίνουμε την διαφορά από την προηγούμενη που είναι ελαφρώς κεντρώα ή δεξιά; Είναι ακριβώς η ίδια. Έχουν τον ίδιο προορισμό, τον ίδιο σκοπό κι ο ένας συνεχίζει το έργο του προηγούμενου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εναντίον του Κώστα Καραμανλή, γιατί αυτός υποτίθεται έκανε σπατάλες και κυβέρνησε ο Παπανδρέου κι έκανε χειρότερες σπατάλες και έβαλε το κράτος μας στην πτώχευση, το έβαλε μέσα στις διαδικασίες των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Μετά, ήρθαν διαδοχικές κυβερνήσεις του Σαμαρά και τώρα του Τσίπρα που ουσιαστικά αυτό που ξεκίνησε από τότε, το έχουν επιταχύνει και το έχουν κάνει πολύ μεγαλύτερο,
που σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Αν δούμε νωρίτερα την πολιτική κατάσταση, θα δούμε ότι αυτό που έγινε αυτά τα χρόνια έχει ετοιμαστεί πολλά χρόνια πίσω, γιατί οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν παίξει ένα ρόλο να καταστραφεί όλος ο παραγωγικός ιστός της Ελλάδος μέσω του τραπεζικού συστήματος, μέσω της νομισματικής Επιτροπής η οποία εξέδιδε εγκυκλίους και αυτές γίνονταν Νόμοι του Κράτους.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕς ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Έχουν κλείσει πάνω από 20.000 επιχειρήσεις και ουσιαστικά υπήρξε μια ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. Αφού έγινε αυτό, πέσαμε στα δάνεια και μέσω των δανείων μπόρεσαν οι επικυριάρχοι να μας βάλουν στην τωρινή κατάσταση.
Είναι δηλαδή μια συνεπέστατη πορεία που έχει το πολιτικό καθεστώς προκειμένου να φτωχοποιήσει και να διαλύσει την Ελλάδα.
Αυτό εξυπηρετείται σήμερα. Αυτό όμως όσο πάει και χειροτερεύει και το καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι πολίτες σήμερα. Υπάρχει μια συνεχή φτωχοποίηση και τώρα με τα καινούργια μέτρα τα οποία ουσιαστικά λαμβάνονται θα το νιώσουμε πολύ περισσότερο.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…
Κι αυτή η συνθήκη γίνεται παράλληλα με κάτι άλλο, το οποίο έχει μεγάλη σημασία.
Από τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 δις τα οποία έφταναν για να γίνει και αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους και να μείνουν χρήματα για να ξεκινήσει πάλι η Ελλάδα μια πορεία ανάπτυξης.
Αν ήταν οικονομικό το θέμα, θα είχε ήδη τελειώσει. Αν ήθελαν οι δανειστές τα χρήματα τους, θα τα είχαν πάρει και θα μας είχαν αφήσει ήσυχους. Δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός τους.
Δεν θέλουν με τίποτα να λειτουργήσει αυτό που έχει προτείνει ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,
ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ,
ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ . Τα σχέδια τους είναι τελείως διαφορετικά.
Τα σχέδια τους είναι να πάρουν ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ό,τι ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Έχουμε 500.000 (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) μετανάστες και μάλιστα νέοι που έχουν κοστίσει στο Ελληνικό κράτος και αυτοί έπρεπε να προσφέρουν στο ελληνικό κράτος και αντί να το προσφέρουν σε αυτό, τα προσφέρουν σε άλλα κράτη γιατί στην Ελλάδα, δεν βρίσκουν εργασία.
Έχει πλημμυρίσει η Ελλάδα από αλλοδαπούς και δη, ασιάτες αλλοιώνοντας τελείως το χάρτη των πολιτών της Ελλάδος. Υπάρχει λοιπόν ένα σχέδιο που υποκρύπτεται πίσω από όλα αυτά.
Σε αυτή λοιπόν την συνθήκη, σε αυτή την κατάσταση, εφόσον από την μια βλέπουμε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και από την άλλη μεριά, βλέπουμε ότι υπάρχει δυνατότητα η οποία ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ.
Έχουμε αποφάσεις δικαστήριων,
έχουμε αποδοχή ουσιαστικά και από τον Πρόεδρο της Βουλής
κι από τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος ότι αυτά που προσφέρει ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Όσον αφορά για την απόφαση του δικαστηρίου είναι πεντακάθαρο ότι η Πρόεδρος στην αιτιολογία της απόφασης γράφει ότι ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ από την ακροαματική διαδικασία ότι όντως, ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Τι άλλη πιστοποίηση θέλουμε ακόμα; Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι, γιατί αν αφήσουμε τα πράγματα όσο πάμε είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. !
Αποφασίσαμε λοιπόν μέσα σε αυτή την συνθήκη κάτω από αυτές τις καταστάσεις και αυτά τα δεδομένα να προχωρήσουμε στην δημιουργία του Φορέα του Ελληνικού Έθνους με την ονομασία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Είναι η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ η οποία θα σπάσει το απόστημα του πολιτικού καθεστώτος. Θα σπάσει αυτές τις συνθήκες και την κατάσταση που έχουν φέρει στην Ελλάδα μας τα κόμματα. Αυτός ο κομματισμός ο οποίος έχει διαιρέσει την πατρίδα μας, ήρθε η ώρα να σταματήσει.
Πρέπει να φύγουν αυτές οι ιδεολογίες από την μέση και η μόνη ιδεολογία που πρέπει να μείνει είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Δεν υπάρχουν Έλληνες δεξιοί και αριστεροί.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Και επειδή το Έθνος μας είναι το ΠΡΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ, έχουμε μια τεράστια κληρονομιά, έχουμε μια κληρονομιά που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μέσα στην ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ αναφέρουμε σαφώς πώς ξεκίνησε το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Είναι γεγονός ότι ο πρώτος βασιλεύς των Ελλήνων και Ευρώπης ήταν ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Έτσι όλοι οι βασιλείς έπρεπε να ήταν του οίκου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Αυτό ίσχυε και στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και στην Ρωμανία.
Πραγματικά, το Βασιλικό Δικαίωμα το είχαν μόνο οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μόνο οι Έλληνες έχουν αυτό το δικαίωμα να είναι Κυρίαρχοι γιατί πραγματικά, πλανητικά, οι Έλληνες έχουν την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Αλλά αυτό σφετερίστηκε! Αυτό καπηλεύτηκε και πλαστογραφήθηκε.
Σήμερα, υπάρχουν βασιλείς, οι οποίοι είναι μόνο κατ’όνομα και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ βασιλείς.
Αυτά όλα τα γράφουμε μέσα στην ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ γιατί αυτά τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ συνδέονται με άλλα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ που είναι τεράστια και είναι μόνο δικά μας, γιατί πραγματικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΩΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να αντιδράσουμε σύμφωνα με το Σύνταγμα και να αντιδράσουμε έννομα κάνοντας τον δικό μας Φορέα και να διεκδικήσουμε τα δικά μας.
Δεν θέλουμε τίποτα ξένο, παρά μόνο τα δικά μας. Για αυτό ιδρύσαμε τον Φορέα, για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Ιδρύσαμε τον Φορέα για κυβερνήσει Έλληνας και Έλληνες την Ελλάδα.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….
Μιλάμε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά μιλάμε για την πραγματική Δημοκρατία γιατί την Δημοκρατία, σαν θεωρία και σαν πρακτική την ξέρουμε μόνο εμείς οι Έλληνες κι αυτό που βιώνουμε σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία. Δεν υπάρχει Κομμουνιστική Δημοκρατία, δεν υπάρχει Σοσιαλιστική Δημοκρατία, δεν υπάρχει Καπιταλιστική Δημοκρατία, δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
Και η Δημοκρατία είναι εκεί που ο ΔΗΜΟΤΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΧΕΙ! Είναι αυτό που θα ιδρύσουμε και θα καταστήσουμε την Ελλάδα ως την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η Ελλήνων Πολιτεία, πρώτη φορά στα χρονικά, κανένα άλλο κόμμα, γιατί κανένα άλλο δόγμα και κανένας δεν έχει θέσει εξαρχής, ούτε τις ΑΞΙΕΣ του, ούτε τις ΑΡΧΕΣ του, ούτε την Νομική βάση της λειτουργίας του.
Μαζί με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ γράφουμε ακριβώς ποιές είναι οι ΑΞΙΕΣ μας, ποιες είναι οι ΑΡΧΕΣ μας και ποιοι είναι οι ΝΟΜΟΙ για να κάνουμε σαφέστατο το στίγμα μας. Για να ξέρουν όλοι περί τίνος πρόκειται και να καταλάβουμε όλοι ότι εδώ είναι η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, για να μπορεί ο Άνθρωπος να ζει με ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ…ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ… ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ… ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ….
Κανένα κόμμα και κανένα δόγμα δεν έχει αναφέρει ποτέ τις ΑΞΙΕΣ του. Λένε για ΑΞΙΕΣ, λένε για ΑΡΧΕΣ χωρίς να τις αναφέρουν ποτέ, από την πρακτική τους όμως και τα αποτελέσματα, βλέπουμε ότι το μόνο που παράγεται είναι ένα ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ σύστημα, γιατί ό,τι και να πάρουμε κι ό,τι και να αναλύσουμε από αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι μακρυά από τις ΑΞΙΕΣ , είναι αντίθετο από τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ.
Έχουμε πει ότι οι 12 ΑΞΙΕΣ μας είναι η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΑΡΕΤΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΙΣΟΤΗΣ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, Η ΑΡΜΟΝΙΑ, Η ΑΝΔΡΕΙΑ, Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ.
Ας πάρουμε μια από όλες αυτές. Ας μιλήσουμε για την ΑΦΘΟΝΙΑ. ΄Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι οι Έλληνες πολίτες ζουν σε ΑΦΘΟΝΙΑ;
Αντίθετα, ο,τιδήποτε και να δούμε, οποιαδήποτε εμπειρία της διαβίωσης μας κι αν αναλύσουμε, θα δούμε ότι δεν υπάρχει Αφθονία, αλλά υπάρχει Φθόνος. Γιατί το καθεστώς έτσι όπως διαχειρίζεται τα πράγματα το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί ΦΘΟΝΟ στον πολίτη. ΦΘΟΝΟ γιατί ο άλλος έχει κι εγώ δεν έχω. ΦΘΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ουσιαστικά, είναι για να καλύπτουν εγωιστικά, καπιταλιστικά και καταναλωτικά πρότυπα. Ο άνθρωπος με αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να βιώσει ποτέ ΑΦΘΟΝΙΑ και ζει πάντα σε ΦΘΟΝΟ.
Σήμερα βέβαια έχουν πολύ χειροτερέψει και ο φθόνος είναι πολύ μεγαλύτερος, γιατί οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε κατάσταση να μην μπορούν να διαχειριστούν την επιβίωση τους πια εύκολα.
Ο,τιδήποτε προάγεται και παράγεται στο σύστημα αυτό του καθεστώτος, σε αυτό το κομματικό κράτος παράγει το ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ. Κι έχουμε θέσει και τις ΑΡΧΕΣ μας που μέσα από αυτές, δημιουργούμε το πλαίσιο που θα πορεύεται η κοινωνίας μας που είναι: Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Βάζουμε την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μετά από όλες τις άλλες, γιατί αυτό που προέχει είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ακόμα είναι η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΙΣΗΓΟΡΙΑ, η ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που δεν υπάρχει τίποτα, Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που ούτε κι αυτή υπάρχει σήμερα και θα κληθούν οι δικαστές να δικάζουν σύμφωνα με αυτό το Δίκαιο, γιατί σήμερα με το Δίκαιο που δικάζουν είναι τελείως άνομο. Η ΦΡΟΝΗΣΗ, Η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, Η ΑΙΔΩΣ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και στο κοινωνικό και στο ατομικό επίπεδο, Η ΦΙΛΟΤΗΣ, Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ και τέλος Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτές είναι οι ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Έχουμε βγάλει και τους τρεις ΝΟΜΟΥΣ που είναι ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί αυτό που κάνεις να έχεις την ικανότητα να το επανορθώσεις στην πρότερη του μορφή, από εκεί που το πήρες και το άλλαξες.
Αν όμως δεν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις όπως ήταν στην αρχή, τότε και μόνο που σκέπτεσαι να το αλλάξεις, είναι ύβρις και χάνεις την συνειδητότητα σου.
Και τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ που σημαίνει ότι αν θέλεις να προάγεις έναν νόμο, αυτόν τον νόμο πρέπει να τον βάλεις στον εαυτό σου, να τον βιώσεις εσύ και να έχεις επάνω σου την επίδραση του. Αν επάνω σου έχει θετική επίδραση, τότε κάνει και για τους άλλους, αν όμως εσύ δεν μπορείς να δεχτείς αυτόν τον νόμο, σημαίνει ότι δεν κάνει και για τους άλλους.
Υπάρχει και ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ που είναι ένας τεράστιος νόμος, που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί το κίνητρο για αυτό που κάνεις ή που σκέπτεσαι και θέλεις να κάνεις, να μπορεί να βγει στην δημοσιότητα και να είναι με Αρετή.
Γιατί, πολλές φορές, υπάρχουν «θέλω» που θέλουμε να κάνουμε και ενώ έχουν μια ωραία παράσταση, είναι μια ωραία πρόταση, ο σκοπός που προάγονται είναι τελείως για τον αντίθετο λόγο. Είναι για το πώς θα δυναστεύσουν και θα φέρουν τον άνθρωπο σε χειρότερη κατάσταση.
Αυτά είναι τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Με αυτά ουσιαστικά είναι σαν να ορκιζόμαστε στον εαυτό μας, γιατί αυτές οι ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ και οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ. Είναι αυτά που είναι η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ κι όταν τα τηρούμε είναι σαν να τηρούμε τον ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ… ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του Φορέα είναι ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ για το καθεστώς αλλά σημασία έχει ότι αυτό που δίνουμε εμείς είναι η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ γιατί αν γινόταν μόνο η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ θα γινόταν χάος γιατί δεν έχει προοπτική. Ναι μεν γίνεται καταγγελία, αλλά προχωρούμε στο δια ταύτα. Βλέπουμε πώς θα φύγουμε από αυτήν την κατάσταση, πώς θα βελτιώσουμε και θα καλυτερεύσουμε μέχρι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που πραγματικά ο άνθρωπος να ζει στις συνθήκες που είναι πλασμένος να ζει.
Αυτή την δυνατότητα θα την δώσει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Και μέσα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ξεκινάει το όχημα και ο δρόμος για να φτάσουμε πραγματικά σε αυτόν τον σκοπό.
Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, να καθιερώσουμε τις δικές μας ΑΞΙΕΣ, τις δικές μας ΑΡΧΕΣ και τους δικούς μας ΝΟΜΟΥΣ που είναι από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, για να μπορέσουμε μέσω της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να προάγουμε τις συνθήκες που ο άνθρωπος θα φτάσει για να μπορέσει να ζητήσει και να αποκτήσει την ΑΝΕΛΙΞΗ του.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ !!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.