ΑΙΘΙΟΠΙΑ: "ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΦΑΓΗ"


Πίσω από τη βουή των μαχών, η πείνα εξαπλώνεται σιωπηλά: στην επαρχία Τιγκράι της Αιθιοπίας, που σπαράσσεται εδώ και περισσότερους από δέκα μήνες από πόλεμο, οι μητέρες διηγούνται ότι δίνουν στα παιδιά τους φύλλα δέντρων για να τα διατηρήσουν στη ζωή.

Τα συμπτώματα του υποσιτισμού στα παιδιά --απάθεια, δερματικά εξανθήματα, απώλεια όρεξης-- είναι ολοένα και πιο συχνά και προμηνύουν τα χειρότερα, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα και φωτογραφίες μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης, για τα οποία ενημερώθηκε αυτή την εβδομάδα το AFP και τα οποία αναφέρουν θανάτους από λιμό σε δύο περιοχές του Τιγκράι.

Εξάλλου πιστεύεται ότι έχουν υπάρξει και άλλοι θάνατοι λόγω του λιμού.

«Πριν τον πόλεμο η κόρη μου ήταν σωματικά και ψυχικά υγιής (…) Κοιτάξτε την τώρα. Έχει χάσει την όρεξή της εδώ και εβδομάδες. Δεν μπορεί να περπατήσει, έχει χάσει το χαμόγελό της», δηλώνει η μητέρα ενός παιδιού 20 μηνών στο χωριό Αντιγκράτ, μία από τις μαρτυρίες που έχει συλλέξει η ανθρωπιστική οργάνωση.

Η οργάνωση δέχθηκε να μοιραστεί τα έγγραφα αυτά με την προϋπόθεση να παραμείνει ανώνυμη, φοβούμενη τις κυρώσεις της κυβέρνησης της Αιθιοπίας, η οποία έχει αναστείλει τη δραστηριότητα πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι 400.000 άνθρωποι στο Τιγκράι «έχουν περάσει το όριο της πείνας».

Έκτοτε η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε αυτή την επαρχία της βόρειας Αιθιοπίας, που υπόκειται σε ένα «ντε φάκτο αποκλεισμό», σύμφωνα με τον ΟΗΕ, εξαιτίας του οποίου το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας δεν φτάνει σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Έπειτα από μήνες μαχών και σφαγών, από τις οποίες σκοτώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, οι γιατροί φοβούνται ένα νέο κύμα θανάτων λόγω του λιμού, που ενδέχεται να είναι αντίστοιχος με αυτόν που αντιμετώπισε η Αιθιοπία τη δεκαετία του 1980.

«Χειρότερος από τον θάνατο από σφαίρα»

«Είναι μια σιωπηλή σφαγή», δήλωσε ο δρ. Χαγελόμ Κεμπέντε, διευθυντής ερευνών στο νοσοκομείο Ayder στη Μέκελε, πρωτεύουσα του Τιγκράι.

«Το χειρότερο με τον λιμό είναι ότι βλέπεις ανθρώπους στην αγκαλιά του θανάτου, αλλά δεν πεθαίνουν αμέσως. Παίρνει χρόνο, αφού το κορμί τους εξασθενίσει κι εξασθενίσει κι εξασθενίσει. Είναι χειρότερο από τον θάνατο από σφαίρα».

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν πέρυσι τον Νοέμβριο στο Τιγκράι αφού ο Αιθίοπας πρωθυπουργός Άμπιι Άχμεντ έστειλε στρατεύματα για να ανατρέψουν τις τοπικές αρχές του Μετώπου Απελευθέρωσης του Τιγκράι (TPLF), τις οποίες κατηγόρησε ότι εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον στρατοπέδων του ομοσπονδιακού στρατού.

Οι συγκρούσεις εμπόδισαν τη συγκομιδή των καλλιεργειών σε αυτή την περιοχή όπου ήδη υπήρχε επισιτιστική ανασφάλεια. Κάποιοι μαχητές μπλόκαραν ή λεηλάτησαν την ανθρωπιστική βοήθεια επιδεινώνοντας την κατάσταση.

Το TPLF ανακατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του Τιγκράι στα τέλη Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο μέρος των κυβερνητικών δυνάμεων έχει έκτοτε αποσυρθεί από την επαρχία, με τον πρωθυπουργό Άμπιι να ανακοινώνει ανθρωπιστική εκεχειρία. Όμως πολύ λίγη από τη βοήθεια που έχει σταλεί στο Τιγκράι έχει φτάσει στην περιοχή: σύμφωνα με τις ΗΠΑ, λιγότερο από το 10% των παραδόσεων ανθρωπιστικής βοήθειας που χρειάζονταν έφτασε τον προηγούμενο μήνα στην επαρχία.

Οι ομοσπονδιακές αρχές κατηγορούν το TPLF ότι εμποδίζει την πρόσβαση με τις πρόσφατες επιχειρήσεις του στις γειτονικές επαρχίες Άφαρ και Αμχάρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΟΗΕ ανέφερε ότι εκατοντάδες φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας «δεν έχουν επιστέψει» από το Τιγκράι.

«Οι ΗΠΑ είναι σοκαρισμένες από τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για ανθρώπους νεκρούς από την πείνα στην Αιθιοπία», δήλωσε αυτή την εβδομάδα εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στο νοσοκομείο Ayder υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Τουλάχιστον 50 παιδιά νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω υποσιτισμού, αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν πολλά, καταγγέλλει ο δρ. Χαγελόμ. «Δεν έχουμε πλέον αποθέματα φαρμάκων και τροφίμων. Δεν μπορούμε να τα βοηθήσουμε», εξήγησε.

Μια πρώτη ανθρωπιστική πτήση από την ΕΕ προσγειώθηκε στη Μέκελε στις 11 Σεπτεμβρίου, όμως ένα μέρος του φορτιού κατασχέθηκε από τις αρχές της Αιθιοπίας προτού το αεροσκάφος απογειωθεί από την Αντίς Αμπέμπα, σύμφωνα με έκθεση της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ (Ocha).

«Καταστροφικός» ορίζοντας

Έξω από τη Μέκελε έχουν ήδη εμφανιστεί θύλακες λιμού.

Η μεταβατική κυβέρνηση του Τιγκράι, που διορίστηκε από τον Άμπιι, είχε αναφέρει τον Απρίλιο «περίπου οκτώ» θανάτους από λιμό στην πόλη Όφλα.

Πιο πρόσφατα τρεις άλλοι θάνατοι επιβεβαιώθηκαν στην Μεχόνι, περίπου 120 χιλιόμετρα νότια της Μέκελε και άλλοι δύο στην Άντουα, περίπου 160 χιλιόμετρα βορειοδυτικά, σύμφωνα με τα έγγραφα της ανθρωπιστικής οργάνωσης.

Αν και οι μάχες έχουν σε μεγάλο βαθμό σταματήσει τους τελευταίους μήνες, κάποιες περιοχές του Τιγκράι δεν είναι προσβάσιμες, γεγονός που δεν επιτρέπει μια συνολική εικόνα της κατάστασης.

Οι επικεφαλής του TPLF ανακοίνωσαν ότι 150 άνθρωποι πέθαναν από τον λιμό τον Αύγουστο και ότι ένα εκατομμύριο άλλοι «κινδυνεύουν από θανατηφόρο λιμό», αριθμοί που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Η Unicef εκτίμησε τον Ιούλιο ότι περισσότερα από 100.000 παιδιά ενδέχεται να πληγούν από θανατηφόρο υποσιτισμό στη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών, αριθμό δεκαπλάσιος σε σχέση με τον ετήσιο μέσο όρο.

Πολλοί κάτοικοι του Τιγκράι φοβούνται ένα λιμό όπως εκείνο της δεκαετίας του 1980 που είχε προκληθεί επίσης από εσωτερικές συγκρούσεις και εξαιτίας του οποίου, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, είχαν πεθάνει περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.
ΠΗΓΗ


ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΧΡΗΜΑ"

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΟΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ).

ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ,
ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ Α-Τ-Ο-Κ-Α ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ, ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ Φ.Ε.Κ. Α'315/27-12-1945

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ 2007
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΟ 10 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ...

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!

Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΔΕΣΜΕΥΣΕ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ,
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΤΟΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.


ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ -ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ "ΜΙΚΡΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΑΠΟ ΤΑ... "ΙΣΧΥΡΑ ΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ "ΔΑΝΕΙΚΑ" (ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ)
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ!!!!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!


ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ... "ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!!!

ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΟΤΑΝ ΕΞΕΠΝΕΕ ΚΑΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ 10ΗΜΕΡΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Γ' ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΕΙΜΕΝΟ & ΒΙΝΤΕΟ)



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΤΕ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΧΗΤΙΚΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ 10-5-2019"

ΑΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:

ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ,
ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΑΔΗΦΑΓΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ;;;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ "ΔΑΝΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ, ΑΔΑΗ, ΣΕ ΛΗΘΗ, ΦΤΩΧΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗ;;;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ "ΥΓΙΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ.. .ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;


ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΥΑ... ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ "ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΣΗ" ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΥΓ. Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON-WOODS!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ- ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν Α ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΑΡΑ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ...
ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!

Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".


Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ...
ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΣΜΑ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ"
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ
ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...

ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
....ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com