Η ανθρωπότητα διανύει μια πολύ σκοτεινή περίοδο, μέσα από ολοκληρωτικά καθεστώτα που της έχουν επιβληθεί και παρότι αυτά φορούν, φαινομενικά, πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, εντούτοις όλα διοικούνται από το ίδιο κέντρο επικυριαρχίας. Όλα κατασκευασμένα από το ίδιο και ένα στον πλανήτη Ιερατείο.

Δογματικά ΄λοιπόν καθεστώτα με θρησκευτικές ταμπέλες όπως Καθολικισμός ,Ιουδαισμός, Εβραισμός, Μουσουλμανισμός, Χριστιανισμός Ινδουισμός, και άλλα 6.500 δόγματα και αιρέσεις που είναι κατεγραμμένα στον πλανήτη μας. Αυτά τα δογματικά μορφώματα είναι οι βάσεις πού επάνω τους ΄θα στηθούν τα πολιτικά καθεστώτα σε παγκόσμια εμβέλεια. Καπιταλισμός, Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Ιμπεριαλισμός, κ.α. Παρατηρούμε στα περισσοτερα από αυτά τα καθεστώτα, στα ονόματα που επιλέχτηκαν να βαφτιστούν η καταληξή τους είναι σε ισμός και μάλιστα διόλου τυχαία καθώς τύχη δεν υπάρχει. Η λέξη ισμός είναι ένας απαξιωτικός χαρακτηρισμός για κάθε θεώρημα, ιδεολόγημα, με περιεχόμενο πολιτικό, κοινωνικό, θρησκευτικό κτλ. Δείγμα της απαξίωσης των επικυριάρχών (επί της Κυριαρχίας) για τους Κυρίαρχους Ανθρώπους της Γης που σχεδιάζουν χιλιετίες τώρα να υποδουλώσουν ολοκληρωτικά.

Πως ορίζουμε τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και γιατί είναι ολα ολοκληρωτικά στίς μέρες μας ακόμη και αν κάποια, ειδικά στην Ελλάς, καταχράζονται τον ιερό όρο της Ελληνικής Δημοκρατίας;

«Η καταστολή της πολιτικής των πολιτών καθώς νόμοι παράγονται κατά χιλιάδες γίνονται εκτελεστέοι από τους πολιτες ακόμη και αν αδικούνται κατάφορα από αυτούς με περιφρόνηση εκ μέρους της εξουσίας των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη και ως βασικό διακριτικό του τη διείσδυση της κεντρικής εξουσίας σε κάθε πτυχή της ατομικής ύπαρξης και δημιουργίας». 
Υποταγή στη θέληση των κυβερνώντων, λογοκρισία, έλεγχος, απουσία Ελευθερίας - Δικαιωμάτων υποστήριξη μιας επίσημης κρατικής ιδεολογίας, μη ανοχή σε δραστηριότητες που δεν στρέφονται προς τους κρατικούς στόχους, βία, καταστολή τρομοκρατία…
Λοιπόν, αυτό περιγράφει τις περισσότερες χώρες του πλανήτη όσον αφορά την μεθόδευση από αυτόκλειτους επαίοντες μιας πανδημίας αλλά και τα μετρα που λαμβάνονται και θα ληφθούν στην επόμενη βαφτισμένη κρίση της λεγόμενης κλιματικής αλλαγής όπου και οι δύο περιπτώσεις αυτές μεθοδεύονται σε παγκόσμια κλίμακα .

Αυτό που πρέπει να γνωρίσει η ανθρωπότητα βασικά να ενθυμηθεί είναι ότι, πριν από ολα όσα κατασκευάσματα αναφέραμε πιό πάνω είναι όλοι Ελλην άνθρωποι δίότι Ελλην είναι ο Κωδικός του Ανθρώπου στον πλανήτη ασχέτου γλώσσας και περιοχής.

Επίσης πρέπει να γνωρίσει όλη η ανθρωποτητα βασικά να ενθυμηθεί ότι όλα αυτά τα ψεύτικα κατασκευάσματα ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ στήθηκαν με κλεμμένη γνώση, κλεμμένη ιστορία, κλεμμένο πλούτο, κλεμμένο πολιτικό σύστημα που ανήκει σε όλο το ανθρώπινο γένος από την μοναδική Αληθινή Πραγματική Δημιουργία των ΑΛΦΑ και του ΩΜΕΓΑ ΑΩ

ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ από αυτόν τον εμψυχωμένο ΛΟΓΟ-φράση απορρέουν χιλιάδες Δημιουργικές διαδικασίες που θα γνωρίσουμε οι άνθρωποι όμως τώρα ας προεγγίσουμε κάποιες, παρότι όλες Γειώθηκαν και Χαράχτηκαν στον Χώρο και Χρόνο μας από τον 'Εναν και μομαδικό μηχανισμό υλικής οικονομικής και πνευματικής απελεφθέρωσης της Ανθρωπότητας τον Αρτέμη Σώρρα και Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του μοναδικού φορέα εκπροσώπησης του Έθνους των Έλλην Ανθρώπων, όπως ο ίδιος μας τις αποτυπώνει διαχρονικά. Επιμέλεια Σύνταξη Πελαγία Πεκλάρη

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

13-11-2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ.

Ίσως δεν έχετε καταλάβει την δική σας Κυριαρχία η οποία είναι πολύ παλιά. Όπως και στην Διακήρυξη, βλέπουμε ότι ο Φίλιππος είναι ο μόνος βασιλιάς εκλεγμένος των Ελλήνων. Αυτό σημαίνει ότι από τον Φίλιππο μέχρι τώρα δεν ξαναείχες βασιλιά Έλληνα στην Γη. Κι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ …

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ; Εάν οι Εβραίοι και οι εγκάθετοι χαζαρομογγόλοι δεν ήθελαν τον Αλέξανδρο, θα τον είχατε σήμερα να τον βλέπετε και να τον διαβάζετε; Νομίζετε ότι δεν μπορούσαν να διαλύσουν την φήμη του Αλέξανδρου; Μπόρεσαν να διαλύσουν τον Φίλιππο που έφτιαξε τις πλατφόρμες, που ένωσε την Ελλάδα, που ένωσε τους Έλληνες, που ήταν βασιλιάς της Ευρώπης. Ο Αλέξανδρος δηλαδή, βρήκε τα πάντα και έφυγε.

Ουσιαστικά, σκοτώνουν τον Φίλιππο μπροστά στον Αλέξανδρο. Την ώρα που παντρεύεται ο Φίλιππος την 9η γυναίκα του, τον σκοτώνουν, οι εβραίοι της εποχής που ήταν Μακκαβαίοι και Γεφυραίοι. Οι αποστάτες διοικούσαν τότε και είχαν το παιχνίδι, αφού ο 3ος αιώνας ανήκει στους αποστάτες και μετά τον 3ο αιώνα έχουμε Αλέξανδρο.

Σκοτώνουν λοιπόν τον Φίλιππο που είναι όλη η πλατφόρμα της Ελλάδος και του μεγάλου σχεδίου του πλανήτη. Έκανε με εντολή τον Παγκοσμιοποιητή τον γιό του, με την Ολυμπιάδα, η οποία είναι το γένος του Αχιλλέα. Ο Φίλιππος είναι από το γένος του Ηρακλή και πήγε και πήρε την ιέρεια από τα Καβείρια και αυτή έπρεπε να πάρει για να κάνει τον Αλέξανδρο Και δεν είχε μόνο 1 παιδί, αλλά 13-14…

Βλέπουμε λοιπόν τώρα να σκοτώνουν έναν τεράστιο Φίλιππο. Ο μικρός παίρνει αυτά που παίρνει με τεράστιες προστασίες και όπλα και με το που τελειώνει – που δεν τελείωσε την αποστολή του- τον δηλητηριάζουν και τον δολοφονούν και όλη η προίκα, όλα τα δικαιώματα, λεφτά και όλος ο πλανήτης περνάει αυτόματα στους αποστάτες.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΧΤΕΙ…

Θέλω να σας ρωτήσω: Από τότε, από τον Αλέξανδρο και μετά – ο Αλέξανδρος έφτιαξε 600 και περισσότερες πόλεις, έφτιαξε 123 Αλεξάνδρειες, έφτιαξε ό,τι πόλη θέλεις στον πλανήτη – στην Ελλάδα μας, έγινε ένα έργο από Αλεξάνδρου και μετά; Ή ο Αλέξανδρος έφτιαξε ένα έργο; Δεν έγινε τίποτα! Ούτε ένα έργο! Κτίστηκε όλος ο πλανήτης, έκτισαν όλα τα χωράφια, τα βουνά και τα ποτάμια, από άκρη σε άκρη του πλανήτη. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! Κάτι κτιριάκια και κάτι σκατοδιαμερισματάκια που μένουν οι υπάνθρωποι. Όλος ο πλανήτης κτίστηκε με δικά σου λεφτά, όλοι έκαναν έργα τεράστια, στην Κίνα, στην Αυστραλία, στην Αμερική. Ούτε Μόσχα υπήρχε! Η Μόσχα είχε δύο σπίτια το 1450 και τώρα είναι 19.000.000. Δεν υπήρχε Ν. Υόρκη. Δεν υπήρχε τίποτα!

Ο πλανήτης κτίστηκε, αλλά η Ελλάδα, ένα έργο, έναν ναό δεν απέκτησε, δεν απέκτησε τίποτα, αλλά κι ο ίδιος ο Αλέξανδρος δεν έφτιαξε τίποτα στην Ελλάδα. Για σκεφτείτε το!

Για να αρχίσετε να το σκέπτεστε και να αφήσουμε τους Αυτόχθονες για αργότερα και εφόσον κάνουμε δύναμη και αποκτήσουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε με γνώση και νόηση, θα πρέπει να το δούμε λοιπόν πολύ σφαιρικά και σήμερα, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εάν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια στο όνομα του Φιλίππου…γιατί στην επόμενη επίκληση που θα γίνει και θα πρέπει να φωναχτεί!

Γιατί, αν δεν βγει η αλήθεια και να φωναχτεί στον αέρα από ομόνοους ανθρώπους, δεν πρόκειται να πάμε πουθενά.

Άρα, δεν διαβάζουμε στις επικλήσεις, προσευχές και μπουρμπούτσαλα που λέει το κάθε δαιμονισμένο υπανθρωπίδιο. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

Πιστεύω μέχρι το Σάββατο να είμαι έτοιμος για να γράψω την επίκληση του Φιλίππου για να βγει πραγματικά η αλήθεια στον αέρα, αυτού του τεράστιου γίγαντα που τον απαξίωσαν τα ζώα και κυρίευσαν και πήραν την περιουσία του γιου του. Για αυτό και στην Ρώμη και στο Βυζάντιο που το είχαν οι χαζάροι, όλα γίνονται από τον οίκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ποιος ήταν ο οίκος του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Του πατέρα του! Δεν ήταν άλλος! Λένε όμως από τον οίκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ναι, αλλά ο Αλέξανδρος βρήκε χρήματα, όπλα, τα πάντα, δομή, διδαχή με τους καλύτερους κι όλα αυτά τα έκτιζε ο Φίλιππος. Αυτός ήταν η πλατφόρμα.

Και έκανε την πρώτη Συνέλευση Ελλήνων που ενώνει τους Έλληνες, όπως αυτό που γίνεται σήμερα, και κύκλος θα κλείσει τις άκρες του σήμερα.

Πρέπει εμείς να το αντιληφθούμε κι έτσι θα καταλάβεις πόσο αυτόχθονας και κυρίαρχος είσαι και ποιες ήταν οι πλατφόρμες σου.

Ο Φίλιππος έφτιαξε τους πρώτους Συνέλληνες και μάζεψε όλους τους Έλληνες για πρώτη φορά. Και μετά, έφυγε ο μικρός κι έγινε παγκοσμιοποιητής και του πήραν όλον τον πλανήτη μετά πάλι.

Σήμερα σε σκλαβώνουν και σε παρατήσανε από τις πολλές προδοσίες.

Λέω λοιπόν ότι τον σκότωσαν τον Φίλιππο, οι εβραίοι οι χαζαρομογγόλοι οι σημερινοί και θα σας αποκαλύψω ετούτο: κάθε Πέμπτη σε όλες τις εβραϊκές συναγωγές τρεις ραββίνοι –να πω ότι έχω και βίντεο;- έχουν τελετή επίκλησης. Όχι την όμορφη επίκληση-αλήθειας που λέτε εσείς, την μαύρη τελετή τους μόνο για τον Φίλιππο. Είναι δεμένο το όνομα του με τελετές. Κάθε Πέμπτη, σε κάθε συναγωγή τρεις ραββίνοι ασχολούνται μόνο με το όνομα του Φιλίππου και πλήγουν το όνομα του σε μαύρο νερό. Έχουν μόνιμη τελετή από τότε μέχρι και σήμερα. Για να καταλάβετε λοιπόν τι πόλεμο έχουμε! Αυτοί ξέρουν τι κάνουν! Εσύ ξέρεις τι κάνεις;

Άρα, λοιπόν, το τεράστιο όνομα και την τεράστια κυριαρχία θα την πάρεις από τον Φίλιππο και εντεύθεν. Από τον Φίλιππο και μετά, ο πλανήτης δεν έχει Έθνη.

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Για την δκαιότερη κατανόηση του δημιουργικού σχεδίου της απελεφθέρωσης του πλανήτη και των ανθρώπων διάβασε εδω θα ξεκινήσει από την Ελλάς και θα πάει σε όλον τον πλανήτη.

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΗΓΗ https://esyaheronta.blogspot.com/