ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η "ΤΕΧΝΗ" ΣΤΗΝ HELLENIC REPUBLIC

 Η "ΤΕΧΝΗ" ΣΤΗΝ HELLENIC REPUBLIC


🖕🖕Το ΓΕΕΘΑ για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων έφερε 2000 Έλληνες και Ελληνίδες αξιωματικούς να παρακολουθήσουν την "θεατρική παράσταση" με θέμα την ξακουστή Κυρά της ακριτικής νήσου Ρω, η οποία σήκωνε καθημερινά την Ελληνική σημαία στο νησί αυτό του Καστελόριζου.
😐Στην παράσταση (για κάποιους λόγους) δεν δίνεται τόσο σημασία στο ήθος, την φιλοσοφία ή έστω τις σκέψεις της Δέσποινας Αχλαδιώτη (κυρά της Ρω), για το γεγονός πως ήθελε να ζει ως ακρίτισσα και να φυλάττει Θερμοπύλες.
😠Αντί αυτού λοιπόν, δίνεται έμφαση στην "ερωτική ζωή της Κυράς" (με τι πηγές άραγε;) με την ηθοποιό να βογκάει επί σκηνής, εξηγώντας στο ακροατήριο πως η Αχλαδιώτη βρισκόταν με τον άντρα της...
🇬🇷Συνάμα, το πιο ντροπιαστικό είναι πως, αντί να προωθείται η αγάπη για την σημαία της Ελευθερίας που κάθε μέρα ύψωνε η Κυρά της Ρω, η ηθοποιός που την "υποδύεται" λέει στο κοινό: "Σημαία των ασήμαντων η δική μου, για πολλές πατρίδες", προωθώντας διεθνιστικά μηνύματα πίσω από την ηρωική στάση ζωής της Αχλαδιώτη.
🤫Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται στην Ελλάδα πως η "τέχνη" (όπως κάποιοι την ονομάζουν), δεν υφίσταται για να εξυψώνει το ανθρώπινο πνεύμα ή να αποτυπώνει την ιστορική πραγματικότητα με χρήσιμα μηνύματα, παρά αναλώνεται σε κατινίστικες μπούρδες και στον ευτελισμό των ιστορικών προσώπων του Ελληνισμού.
🤮🤮🤮🤮Μάλιστα πλέον, μπροστά σε 2000 αξιωματικούς και τον PRED@TOR ΠΟΥΛΗΜ€ΝΟ αρχηγό του ΓΕΕΘΑ.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Παράσταση με θέμα την "Κυρά της Ρω", ευτελίζει την ιστορική γιαγιά που σήκωνε κάθε μέρα όσο ζούσε την Ελληνική σημαία στην απομακρυσμένη νήσο Praktiki_Skepsi _Skepsi"
Όλες οι αντιδράσει