ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ..

 Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ..


Σήμερα όλοι οι θεσμοί μας έχουν αφήσει να εννοηθεί πως έχουμε σχέση υποταγής με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαδίδουν πως η Ευρώπη αποφασίζει και η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να ακολουθεί τις προσταγές της . Δεν στέκονται στο ύψος που μας αρμόζει και επιδεικτικά αγνοούν την εντολή που τους δώσαμε με την ψήφο μας , που δεν είναι άλλη από τα να υπερασπιστούν τα συμφέροντα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η Αλήθεια όμως είναι πως στην Ευρώπη είμαστε συνιδιοκτήτες με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες … Δεν είμαστε ούτε υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε ο φτωχός γείτονας.
ΔΕΝ ΑΠΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ(ΕΓΚΛΗΜΑ), ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΆΝΤΑ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΟΥ...
Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ..
Κεντρική πλατεία Κοζάνης σε περιμένουμε...

Όλες οι αντιδράσεις: