ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ

 ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "χαχαχα "Μητσοτάκη Γαμιέσαι" χαχαχα αμ δεν θα'ρθουν οι εκλογές; Στην Δημοκρατία οι πολιτικοί τιμωρούνται στην κάλπη θα δεις τι θα πάθεις χαχαχα Ναι μεν αλλά... Δεν με εκφράζει κανείς Ούτε ως ψήφο διαμαρτυρίας απαπα δεν μου πάει το χέρι Καλύτερα ΑΠΟΧΗ, κάπου άκουσα πως αν ξεπεράσει το 80% τους τσακίζουμε Ναι αλλά... Απέναντι παραμονεύει o Τουρκχός Η χώρα χρειάζεται ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Κάτσε ρε μην βγούν οι Ζαίοι τελικά... δεν παίζουμε μ'αυτά. #Αυτοί_είστε Νοθεία! Δεν είναι δυνατόν μετά 4 χρόνια κυβερνητικής φθοράς να πήρε μεγαλύτερο ποσοστό κι απο όταν πρωτοβγήκε #Δεν_σας_θεωμρούν_μαλάκες_είστε_κόλας"
Ο χρήστης Νικόλαος Ρήγος είναι με το χρήστη Χάρης Τιρ. και 
8 ακόμη
.
11 ώρ. 





Ηδονή των κουτών η κουτοπονηρία... Ξορκίζουν το κακό με "φαντάσματα" συνωμοσιολογίες για να δικαιολογούν την κουταμάρα τους ώστε ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ. - Του Νικόλαου Ρήγου
👉Οι πάνω απο 10.000 υπεραιωνόβιοι από 110 έως 116 ετών στους εκλογικούς καταλόγους ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΛΙΘΙΕ που βιάζεσαι να διατρανώσεις την ηλιθιότητα σου.
Η Δημοκρατία σκοπίμως/δολίως κρατάει τέτοιες "καβάτζες" νεκρών στους εκλογικούς της καταλόγους ΜΕ ΣΚΟΠΟ να συντηρεί υψηλά τα ποσοστά της αποχής ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ. Έτσι νομιμοποιείται η Δημοκρατία, επι των εγκύρων.
👉Έτσι οι 2,2 εκατομμύρια ψήφοι που έλαβε η ΝΔ το 2019 επι εκλογικών καταλόγων 10 εκατ. εγγεγραμμένων περίπου (μαζί με τους νεκρούς) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ/ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ το 22% που έλαβε ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ σε 39,85% προσφέροντάς της μια υπέροχη ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
Η #νοθεία "μαγειρεύεται" ΜΕ τα ποσοστά της αποχής, ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ & ΘΑΥΜΑΤΑ στόκε..
Εξού και η Δημοκρατία ε π ι δ ι ώ κ ε ι την αποχή. Εξού και το hashtag μου #Είναι_η_Δημοκρατία_Ηλίθιε
Εσύ 🫵 συνέχισε να "κλωτσάς" σαν το γάϊδαρο, απέναντι σε κάθε Αλήθεια για να μην αλλάξεις ποτέ...
#Συνεχίστε να νομίζετε πως τους "τσακίζετε" κάνοντας #αποχή😂
Μην τυχόν κι εκφραστεί σε ψήφος διαμαρτυρίας και τους κόψει έδρες ε; #Αυτοί_είστε 👉#Δεν_σας_θεωρούν_μαλάκες_είστε_κιόλας