ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΟΣ

 

Άξιο απορίας πως μετά από τόσα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι δωροδόκησαν διάφορες κοινωνικές ομάδες με 20ρικα και 50ρικα δεν έγινε καμία παρέμβαση ή έρευνα από κάποιον εισαγγελέα…..ναι πραγματικά σε μια ευνομούμενη Πολιτεία με ανεξάρτητη δικαιοσύνη αυτό θα συνέβαινε,
έχουμε όμως τέτοια πολιτεία;;
σαφώς δεν έχουμε
για αυτό ενημερώνουμε καθημερινά όλους τους Έλληνες Πολίτες εδώ και πολλά χρόνια ώστε να δημιουργήσουμε την ΈΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με αξίες αρχές και νόμους.
Όλα τα μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ενημερώνουμε καθημερινά με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας ώστε να μάθουν όλοι οι άνθρωποι τι έχει συμβεί και πως θα γίνει η τεράστια μεταρρύθμιση που είναι αναγκαίο και πρέπον να συμβεί στις μέρες μας.
Όλοι οι Έλληνες Πολίτες πρέπει να ενημερωθούν και να συντονιστούν με την ΑΛΗΘΕΙΑ για να πάψουν να φοβούνται.
Όλη η ΑΦΘΟΝΙΑ και ο ΠΛΟΥΤΟΣ είναι των ανθρώπων και όχι των ΚΟΜΜΑΤΩΝ που τον καπηλεύτηκαν και τον χρησιμοποιούν κατά των ανθρώπων.
Πρώτος απ όλους ό Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ έδειξε σε όλους, εφαρμόζοντας τον ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ τι πρέπει να πράξουμε όλοι και κυρίως πότε πρέπει να το πράξουμε.
Πρώτα έπραξε και μετά μας είπε τι έχει πράξει για όλους ανεξαιρέτως και εφαρμόζοντας τον ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ μπήκε ακόμη και στην ΦΥΛΑΚΗ για να μας δείξει το ΑΔΙΚΟ που βιώνουμε όλοι οι άνθρωποι σήμερα.
Πρώτος και μόνος του έκανε την ΑΡΧΗ γνωρίζοντας τι θα συμβεί από την αρχή, ώστε να δούμε όλοι την απόλυτη εκτελεστική εφαρμογή της ΑΝΔΡΕΙΑΣ που είναι μία από της ΑΞΙΕΣ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ως «ΓΕΓΟΝΟΣ» εκτελείτε και θα ολοκληρωθεί στις μέρες μας για όλους τους Ανθρώπους για όλους τους Πολίτες για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ήρθε γνωρίζοντας και έτοιμος να πολεμήσει για να ενώσει όλους τους ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ με στρατηγική και ΝΟΗΣΗ και το μόνο που ζήτησε εξ αρχής είναι η ένωση όλων μας στον τεράστιο πόλεμο που διεξάγεται σήμερα για να είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη μάχη των μαχών που είναι και το σημείο συνάντησης όλων των ανθρώπων και όλων των απάνθρωπων πλασμάτων που διοίκησαν διοικούν και σκοτώνουν τους ανθρώπους με χιλιάδες μεθόδους και τακτικές μαζί με όλους τους προδότες των ανθρώπων και τα πιόνια τους.
Τώρα είναι εδώ μαζί μας, ένωσε χιλιάδες ψυχές σε έναν κοινό στόχο και σκοπό για την συνέχιση της άπειρης δημιουργίας και δημιουργίας μας.
Ο Πρόεδρος γείωσε και χάραξε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για να την ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ της ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο